20 Δεκεμβρίου 2008

Ελεος τι είναι αυτα?ε οχι και κηπουρος?
Η είδηση του διορισμού του Αντώνη Νικοπολίδη σε θέση... δενδροκηπουρού, είχε ως αποτέλεσμα αρκετές και ποικίλες αντιδράσεις του κοινού, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν την συγκεκριμένη κίνηση του Δημοσίου, πρόκληση
Η Γενική Γραματεία Αθλητισμού πάντως, θέλοντας να μετριάσει τις ήδη υπάρχοντες αντιδράσεις, αλλά και να προλάβει ενδεχόμενες νέες, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας δικαιολογεί τη νέα... ιδιαότητα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

"Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τον διορισμό του κ. Αντώνη Νικοπολίδη στον Δήμο Κηφισιάς, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται: Ο διορισμός έγινε σύμφωνα με τον νόμο του ΠΑΣΟΚ 2725/99 άρθρο 34 παράγραφος 8, ο οποίος αναφέρει ότι «αθλητές που σημειώνουν μια εξαιρετική αγωνιστική διάκριση επιτρέπεται να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις φορέων του δημοσίου τομέα».

Με βάση την αίτηση που έκανε ο αθλητής το 2005 και το γεγονός ότι κατέκτησε τη 1η θέση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ανδρών (EURO 2004), έγινε ο διορισμός του σε κενή οργανική θέση του Δήμου Κηφισιάς. Oλοι οι αθλητές που πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις του νόμου και έχουν υποβάλει σχετικές αιτήσεις τον Απρίλιο του 2005, διορίζονται σήμερα σε κενές οργανικές θέσεις που υποδεικνύονται από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Με τον νόμο 3708/08 που ψήφισε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το Σεπτέμβριο του 2008, καταργούνται αυτά τα προνόμια διορισμού και ισχύουν προνόμια διορισμού μόνο για «αθλητές που κατακτούν την 1η έως και την 3η νίκη σε θερινούς ή χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και επιτρέπεται σε αυτούς να διορίζονται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων σε κενές θέσεις είτε της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των εποπτευόμενων από αυτήν φορέων είτε σε οργανισμούς, φορείς, γραφεία ή υπηρεσίες αθλητικού αντικειμένου των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Α και Β βαθμού.
ΠΗΓΗ:SPORT.GR

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: