22 Φεβρουαρίου 2009

Aνδ. Λοβέρδος: Nα παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος με αφομή τη νέα απόδραση με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.

Σε σχόλιό του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Λοβέρδος αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: "Δεύτερη απόδραση από τον Κορυδαλλό, με ελικόπτερο!!! Μέσα σε λίγα χρόνια και πάντα επί Ν.Δ.!!! Στα χρονικά του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος οι αποδράσεις από τις φυλακές διαμόρφωσαν ένα κλασσικό παράδειγμα κοινοβουλευτικής ευθύνης. Αν έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης τα οφειλόμενα και παρά ταύτα έγινε μια απόδραση «ολκής» (από πλευράς αριθμού ή τρόπου), τότε δεν γεννάται θέμα παραίτησης. Αν παρέλειψε ο Υπουργός τα οφειλόμενα, τότε οφείλει να παραιτηθεί. Εδώ, σήμερα, δεν χρειάζεται θεσμική ανάλυση για να μιλήσουμε για γενικευμένη κυβερνητική ευθύνη. Έχουμε επανάληψη του ίδιου,ακριβώς, άκρως εξευτελιστικού γεγονότος, για το κράτος και ειδικώς την κυβερνητική πλευρά της εκτελεστικής εξουσίας. Που γεμίζει ανασφάλεια τον πολίτη. Που επικυρώνει την άποψη ότι η Ελλάδα δεν έχει κυβέρνηση. Ότι είμαστε στον αέρα και απροστάτευτοι από όποιον απεργάζεται το οτιδήποτε εναντίον μας. Πως θα διαβεβαιώσει αύριο ένας Υπουργός τον ελληνικό λαό να μην φοβάται απέναντι σε οποιοδήποτε εξωτερικό ή εσωτερικό εχθρό. Η χώρα ουσιαστικά δεν έχει κυβέρνηση. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του... Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για την κυβέρνηση της Ν.Δ. Πρέπει να παραιτηθεί αμέσως".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

giorgos είπε...

Einai gia gelia oi anthropoi..auta de ginodai pouthena...i apoliti xeftila