2 Απριλίου 2009
Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009
Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ. Παναγιώτης Τσιμόγιαννης, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Γεώργιος Σαμπαζιώτης και η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης "3 on3" έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε ημερίδα με θέμα "Αθλητισμός - Ανάπτυξη - Σχέσεις Αθλητικής Κοινωνίας - Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Αθλητικές Κακώσεις - Πρόληψη - Διατροφή & Αθλητική Απόδοση", η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου 2009 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αλέκος Παπαδόπουλος".

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια οργάνωσης Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης "3 on 3" από τον Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ., το Δήμο Κυπαρισσίας, τον Γ.Α.Ε.Τ. ΔΙΩΝ και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., τον Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ., τον ΔΙΩΝ και το Δήμο Κυπαρισσίας, διοργανώνει Τουρνουά "3 με 3" στην Κεντρική Πλατεία της Κυπαρισσίας στις 4 & 5 Απριλίου 2009. Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να προμηθευτείτε έως την Πέμπτη 2 Απριλίου 2009, από τους υπεύθυνους της Οργανωτικής Επιτροπής:
- Πανοπούλου Σοφία, τηλ. 6932-653006 & 27610-23666
- Χήναρη Παναγιώτη, τηλ. 6977-018934


www.kyparissia.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το άρθρο, σχετικά με το ψήφισμα της
Ευρωβουλής για το θέμα της έκθεσης του κοινού στην ακτινοβολία των
κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Το ψήφισμα αποτελεί κόλαφο για την προπαγάνδα των
εταιριών κινητής τηλεφωνίας και ένα εξαιρετικό εργαλείο για τα κινήματα
πολιτών κατά των κεραιών και της ασυδοσίας των εταιριών με τις κρατικές
ευλογίες. To
Ευρωκοινοβούλιο ψηφίζει για την προστασία από ακτινοβολίες και κεραίες
κινητής τηλεφωνίας