16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ...από το Θάρρος και τον Η.Γ.

Ο Ξύγκας το είχε πει…

Απόλυτα δικαιωμένοι αισθάνονται οι φίλοι του δημάρχου Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα από τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την υποψηφιότητα του Δημήτρη Σωτηρόπουλου. «Ο Άλκης έλεγε για μυστικές συμφωνίες που θα φανούν και να που φάνηκαν επίσημα. Να, γιατί ο Μίμης “πολέμησε” το αίτημά μας… Επιβεβαιωθήκαμε…», μας είπαν χθες στην πλατεία των Φιλιατρών.

Τι λένε οι Φιλιατρινοί;

«Τι λένε οι Φιλιατρινοί, τώρα, μετά την υποψηφιότητα Σωτηρόπουλου με το ΠΑΣΟΚ; Αποδεικνύεται περίτρανα ή μήπως όχι, γιατί ο κ. Σωτηρόπουλος ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στο αίτημα των Δημοτικών Συμβουλίων Φιλιατρών και Γαργαλιάνων και των τοπικών κοινωνιών;», αναρωτήθηκε ο κ. Γιώργος από τα Φιλιατρά.

Τι να σας πω κι εγώ;

Ούτε ν’ ακούσουν…

«Όσο ΠΑΣΟΚ και να είμαι, δεν ψηφίζω Σωτηρόπουλο, κι ο ίδιος ο Παπανδρέου να με παρακαλέσει. Αυτός “άδειασε” το δίκαιο αγώνα Φιλιατρών και Γαργαλιάνων για δεύτερο Δήμο στην Τριφυλία. Ούτε ψηφοδέλτιο δικό του δε θα βρεθεί στις κάλπες των Γαργαλιάνων. Γράψ’ το…», μου είπε γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στους Γαργαλιάνους.

Η.Γ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: