16 Σεπτεμβρίου 2010

Τι σημαίνει τελικά το χρίσμα και τι σημαίνει ανεξάρτητος

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ MAIL ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BLOGΕίμαστε πολύ μπροστά εμείς οι τριφύλιοι τελικά!! Θα έλεγε κανείς ότι η απόφαση του κ.Τσίγγανου να ανακοινώσει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του ήρθε από το μέλλον! Το γιατί?? Τα γεγονότα κύριοι…τα γεγονότα!

Όλα τα περιμέναμε αλλά το ότι θα κατέθετε παραίτηση και ο κύριος Μιχαλολιάκος ξεπερνούσε κάθε φαντασία…!!! Όπως δηλώνει και ο ίδιος η απόφαση του αυτή ήταν αποτέλεσμα της απαίτησης που εξέφρασε ο κόσμος να αφήσει πίσω τις όποιες αναστολές του και να θέσει υποψηφιότητα στο δήμο Πειραιά!!! Ο ¨υπεύθυνος¨ για τα χρίσματα λοιπόν, της Νέας Δημοκρατίας παραιτείτε και όχι για έναν οποιονδήποτε λόγο αλλά για να θέσει ο ίδιος ανεξάρτητη υποψηφιότητα!! Αναρωτιέμαι λοιπόν τι βαρύτητα έχουν τα όποια χρίσματα όταν ο…¨διανέμων¨ (!) θέτει ανεξάρτητη υποψηφιότητα?


Τι σημαίνει τελικά το χρίσμα και τι σημαίνει ανεξάρτητος? Δεν μπόρεσε ούτε ο κ.Μιχαλολιάκος να ¨εξασφαλίσει¨ ένα χρίσμα για τον εαυτό του? Ή μήπως το πιο δυνατό ¨χρίσμα¨ το έχει ήδη εξασφαλίσει?...Ο Γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος ανεξάρτητος υποψήφιος…! Σχήμα οξύμωρο δεν νομίζετε?


Και αφού για τα χρίσματα ούτε λόγος πια, ας δούμε την ουσία και τα αληθινά χρίσματα… Γιατί τελικά τα χρίσματα, αποδεδειγμένο για μια ακόμα φορά, τα δίνει ο λαός, όπως και τους ψήφους! Η κοινωνία στέλνει τα πιο ισχυρά μηνύματα… Ας την ακούσουμε…...όχι κομματοπρόβατο!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή αυτή η κουβέντα, αλλά και η συνολική ιστορία με τα χρίσματα, πρέπει να τελειώνει..
Η ουσία είναι στο ποιός είναι πιό κατάλληλος, και όχι ποιός είναι χρισμένος.
Πρέπει επιτέλους να προχωρούν μπροστά οι "κοινωνικά" χρισμένοι, και να έπονται τα κόμματα καταϊδρωμένα και..παρακαλώντας να δεχθούμε την υποστήριξή τους.
Άλλωστε τα κόμματα είμαστε εμείς!
Κάντε τα να τρέχουν πίσω μας!

ΔΕΞΙΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο πράγμα λέμε κύριε Δεξιέ Τριφύλιε απλώς με λίγο διαφορετικό τρόπο...
Δεν θα μπορούσαμε, δα, να αφήσουμε και το γεγονός της παραίτησης του κου Μιχαλολιάκου ασχολίαστο. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο...μέχρι και ο Γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος ¨παραδέχτηκε¨εν τέλη οτι τα χρίσματα δίνονται απ΄το λαό κ ότι όπως αναφέρατε τα κόμματα είμαστε ΕΜΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΕΣΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ... ΑΞΙΟ Ή ΜΗ... ΓΝΩΣΤΟ Ή ΑΓΝΩΣΤΟ... ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΒΛ.ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ: ΟΝΟΜΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΚΤΛ Τ.Ο. Ν.Δ.)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ" ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ...
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΚΚΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ...?!?!
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...

ΣΑΝ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΣ' ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ...(ΘΥΜΟ, ΓΕΛΟΙΑ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΟΙΚΤΟ...ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ)

eleni είπε...

ο δεξιος τριφυλλιος δεν ειπε οτι ειναι ανεξαρτητος κομματος!δεξιο θελει ο ανθρωπος...αλλα οχι ρ ε ζ ι λ α!προτιμα τον δ ε ξ ι ο τσιγγανο απο τον δεξιο κολλια?τι δεν καταλαβες και αρχιζεις τα κηρυγματα και τις εντυπωσεις?και σε ποιο σημειο ακριβως συγκρινεται ο τσιγγανος(και ο μεγαλος και ο μικρος)με τον κολλια?????