16 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒLOG






ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ : ¨Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ¨

Είναι βέβαια δύσκολο το «πάντρεμα» που επιχειρήθηκε με το νέο Δήμο Τριφυλίας …δύσκολο όπως κάθε τι νέο, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Με τον …¨γάμο¨ (!) αυτό , ¨καταργούνται δήμοι με ιστορική σημασία, που για αιώνες υπήρξαν αυτόνομοι, με σύγχρονες και δυναμικές κοινωνίες και είναι δε σίγουρο, ότι δεν είχαν ανάγκη αυτή τη συνένωση για να προοδεύσουν... ¨

Ήταν αρκετοί αυτοί που από νωρίς αντιλήφθηκαν τι μέλη γενέσθαι αλλά δυστυχώς λίγοι αναγνωρίσαντες από την αρχή τις αναπτυξιακές δυνατότητες του νέου αυτού δήμου. Ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους αναγνωρίσαντες και ο κ.Τσίγγανος που, αν και νέος σε ηλικία, διαθέτει σημαντική πείρα στα θέματα Τ.Α.

Παρά τις όποιες αντιδράσεις ο κ. Τσίγγανος φαίνεται να πιστεύει στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο που διαμορφώνεται και δηλώνει έτοιμος αλλά και πρόθυμος να το υπηρετήσει.

Η υποψηφιότητα του κ.Τσίγγανου αναπτύσσει γρήγορα δυναμική και, πέραν του σκληρού πυρήνα των πολιτικών φίλων και ψηφοφόρων που διαθέτει, καταφέρνει εύκολα να κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους και να αφήνει καλές εντυπώσεις από τις πρώτες κι’ όλας επαφές του. Είναι μία υποψηφιότητα ικανή να απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών και να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τον ¨Καλλικράτη¨ και να πάει το δήμο Τριφυλίας μπροστά.

Με κριτήρια λοιπόν διόλου τοπικιστικά και εμείς με τη σειρά μας δηλώνουμε τη στήριξή μας στο πρόσωπο του κ.Τσίγγανου…

Στηρίζουμε Παναγιώτη Τσίγγανο για το όραμά του να συνθέσει και να ενώσει. Γιατί αγαπά τη πατρίδα του αλλά έχει τη βούληση να αγαπήσει και την πατρίδα των άλλων. Γιατί υπερασπίστηκε ανοικτές διαδικασίες και δεν έπεσε θύμα τοπικισμών.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ

¨ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ¨.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιά χαμηλώστε λίγο τα λιβανιστήρια ρε παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Προτιμότερα τά όποια λιβανιστήρια, από τις τηλεφωνικές κομματικές ενοχλήσεις, πιέσεις και αργότερα ίσως και απειλές.
Και οι δύο πρακτικές βέβαια απευθύνονται σε χαμηλού επιπέδου αποδέκτες, που επηρρεάζονται εύκολα.
Άς μιλήσουν τα επιχειρήματα και οι δυνατότητες.

ΔΕΞΙΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν λιβανίζουμε φίλε μου, στηρίζουμε απλώς! Τι να κάνουμε? ο Τσίγγανος έχει φανατικό κοινό!!!