8 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ ΑΠΟ KOPANAKINEWS

Έχω τοποθετηθεί σε σχέση με την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τσίγγανου για το Δήμο Τριφυλίας,σε χρόνο προγενέστερο της ανακοίνωσης στήριξης της υποψηφιότητας του κ.Κατσίβελα από τη ΝΔ και βέβαια πριν εμφανιστούν οι άλλες υποψηφιότητες από το χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης.
Θα τονίσω απλώς πως πρόκειται για μία δυναμική αυτοδιοικητική υποψηφιότητα,μέσα από την τοπική κοινωνία,ικανή να απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών,να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τον ”Καλλικράτη”και να πάει το δήμο Τριφυλίας μπροστά.
Για να μην επαναλάβω σχόλια που έχω κάνει,Θα παρακαλέσω το Δημήτρη το Γιαννόπουλο να …επαναφέρει στην επικαιρότητα το διάλογο που είχαμε κάνει,εαν θυμάμαι καλά τέλος Ιουλίου,όταν τότε τάχθηκα με συγκεκριμένο σκεπτικό υπέρ αυτής της υποψηφιότητας.
θα έχει ενδιαφέρον ο διάλογος αυτός, αναφέρεται στις δύο υποψηφιότητες για το Δήμο Τριφυλίας, που προανήγγειλε σήμερα αυτό το μπλογκς που φιλοξενεί τις απόψεις μας.
Ο Παναγιώτης Τσίγγανος απευθύνεται έντιμα και καθαρά,με λόγο που ενώνει και δε διχάζει,χωρίς κομματικές αγκυλώσεις,σε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου Τριφυλίας.
Το πολιτικό του ήθος που χαρακτηρίζει την πολιτική του διαδρομή,η πολιτική του αξιοπιστία,η πίστη του σε αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες,η ευγενική του φιλοδοξία να υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση,η πραγματική και ειλικρινής διάθεση προσφοράς στον τόπο και στην τοπική κοινωνία,είναι μερικά από τα εχέγγυα που παρέχει η υποψηφιότητά του.
Θεωρώ πως τέτοιες υποψηφιότητες έχει ανάγκη ο τόπος,αναμφίβολα υπάρχουν και άλλες υποψηφιότητες με τα χαρακτηριστικά που περιέγραψα,με λιγότερα ή περισσότερα δεν έχει σημασία,είναι υποκειμενικές οι κρίσεις σε σχέση με αυτά.
Δεν διεκδικεί άλλωστε ο Παναγιώτης Τσίγγανος… το αλάθητο,αυτό γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει.
Πιστεύει πως δεν περισσεύει κανένας σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Δήμου Τριφυλίας,πως όλοι μαζί την επόμενη μέρα θα πορευτούν εποικοδομητικά και θα πάνε το Δήμο μπροστά.
Σε μία εκλογική αναμέτρηση, που το προεκλογικό αυτοδιοικητικό τοπίο θα αναφέρεται σε τέτοια πρόσωπα,αυτοδιοικητικά,με ικανότητες,που μπορούν να παράξουν έργο,δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το εκλογικό αποτέλεσμα,όσο ”η προστιθέμενη αυτοδιοικητική αξία”που θα προκύψει μετά από αυτό.
Οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας ας σταθούν δίπλα στα πρόσωπα αυτά,με τα κριτήρια που θέτει ο καθένας,να διεξαχθεί μία αυτοδιοικητική μάχη με όρους ευπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού,με προτάσεις και θέσεις,που θα έχουν όμως θετικό πρόσημο.

Νίκος Μπάλτας

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: