15 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ψήφος μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι ευκαιρία για πραγματική – ουσιαστική αλλαγή της ζωής και του τόπου μας. Ο τόπος, μας χρειάζεται όλους. Φτάνει η ώρα να διεκδικήσουμε την ουσιαστική αλλαγή, μέσα από την καθαρή δημοκρατική πολιτική σκέψη, μέσα από νέα πρόσωπα και πρακτικές.
Οι νέοι δήμοι θα είναι πιο ισχυροί, γεγονός το οποίο θα τους βοηθά να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα τους συνολικά και να βρίσκουν πρωτοποριακούς τρόπους υγιούς ανάπτυξης. Είναι σημαντικό να ακολουθηθεί από σωστή στελέχωση της δημοτικής μηχανής ώστε να είναι δημιουργική και πάνω από όλα λειτουργική.Ο δήμαρχος θα χρειαστεί δίπλα του την παρουσία νέων ανθρώπων, με όρεξη για προσφορά, χωρίς να παρασυρθεί από τους παράγοντες-συμφέροντα που κουβαλούν μαζί τους μια σταθερή εκλογική πελατεία.Η πρόκληση στο Καλλικράτη είναι οι πολίτες να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης άξιων υποψηφίων, για να στελεχώσουν το νέο δήμο, ξεφεύγοντας από τη λογική του ¨γνωστού¨, δίνοντας νέα ώθηση στην προσπάθεια για αναδιοργάνωση των τοπικών κοινωνιών.
Όντας 24 ετών γνωρίζω πως όταν ο τόπος σου δε σε παρακινεί και δε σου δημιουργεί κάποιο ενδιαφέρον ψάχνεις να βρεις αλλού τις λύσεις για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σου. Έπισης μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η ανεργία στις τάξεις των νέων και η έλλειψη απορροφητικότητας τους από επιχειρήσεις του δήμου.
Η ενασχολήση των νέων με την πολιτική πρέπει να δώσει ένα βήμα για να εκφραστούν τα προβλήματα αυτά. Πιστεύω πως η υποψηφιότητά μου μπορεί να προσφέρει καινούριες ιδέες και προτάσεις με στόχους και περιεχόμενο.

ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ "Τριφυλία Ισόρροπη ανάπτυξη"

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σωστος φιλε προχωρα με συνεση και δυναμη.οι νεοι ειναι το μελλον.