6 Απριλίου 2011

Λουκέτο έβαλαν το Μάρτιο 5 βενζινάδικα στη Μεσσηνία

Εκλεισαν 5 βενζινάδικα το Μάρτιο στη Μεσσηνία εξαιτίας της μείωσης στην κατανάλωση των καυσίμων, αλλά και των υπερβολικά υψηλών τιμών, που σύμφωνα με τον πρόεδρο των βενζινοπωλών στο νομό Γιώργο Καπερώνη μείωσαν περαιτέρω το περιθώριο κέρδους των πρατηριούχων. Εξάλλου, όπως ανέφερε στην "Ε" με το 40 - 50% των πρατηρίων στη Μεσσηνία να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις εταιρείες γιατί δεν έχουν τα κεφάλαια να αγοράσουν καύσιμα, τα λουκέτα θα πολλαπλασιαστούν. "Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, στην αγορά τα λουκέτα θα πολλαπλασιαστούν - τον τελευταίο μήνα έκλεισαν 5 πρατήρια σε Καλό Νερό και Θουρία", δήλωσε. Και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση πρέπει να δει σοβαρά την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης των καυσίμων.

Αναφορικά με την απεργία των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια δήλωσε πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην παροχή καυσίμων στο νομό. Εκτός από τα αποθέματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας, ο εφοδιασμός συνεχίζεται κανονικά από το διυλιστήριο της "Μότορ Οϊλ".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: