8 Απριλίου 2011

ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Αναδημοσίευση από το radio936.blogspot.com


ΟΜΙΛΙΑ με το επίκαιρο θέμα για την Βια στα γήπεδα παρουσιάστηκε το μεσημέρι στην αίθουσα Πολλαπλών εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. Κυπαρισσίας όπου οι μαθητές του Γυμνασίου Κυπαρισσίας είχαν την μοναδική ευκαιρία στην κατάμεστη αίθουσα να μιλήσουμε τον Θρύλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Παπαιωάννου μεγάλο αστέρι της ΑΕΚ αλλά και ηγε΄της στον αθλητικό χώρο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην περιοδεία του σε όλη την χώρα στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί το Ιδρυμα Λάτση για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα προβάλλοντας σημαντικά βίντεο απο τις ελληνικές πρωτοτυπίες αλλά και το επίπεδο της ευγενούς άμιλλας στην χώρα μας την οποια χαρατήρισε ως ουραγό των εξελίξεων απο την στιγμή που στην Ελλάδα γεννήθηκε ο αθλητισμός και η ολυμπιακή Ιδέα.


Ο Μίμης Παπαιωάννου που μας χάρισε ένα μοναδικό αυτόγραφο απάντησε σε βροχή ερωτησεων απο τους μαθητές οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά στον 936 FM δήλωσε ότι "συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την χώρα αντικρίζοντας τα βλεμματα των παιδιών και παντού συνάντησε ζεστασια και δίψα για μάθηση απο τα νέα παιδιά" τονίζοντας ότι "σήμερα πλέον το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τιμά κανέναν στην κατάσταση που βρίσκεται απο την στιγμή που υπάρχουν ταλέντα αλλά και η συμβολή της πολιτείας για να καταπολεμηθεί η βία στους αγωνιστικούς χωρους" εξηγώντας ότι "η ευθύνη όλων είναι τεράστια και οφείλουν να το αναλογιστούν" διερωτώμενος γιατί απουσιάζουν Ελληνικά ταλέντα απο τις μεγάλες ομάδες για να πεταχτεί κάποιος φίλος απο το ακροατήριο που απάντησε ότι "είναι πολλά τα λεφτά..." για αυτούς που στιγματίζουν το ποδόσφαιρο. Εξάλλου έκλεισε λέγοντας ότι θα συνεχίζει να δίνει την μάχη του ήθους και ευγενούς άμιλλας ενώ συμφώνησε ότι η Ελληνική περιφέρεια στερείται υποδομών αναφερόμενος στα γήπεδα του τόπου μας. Οταν ρωτήθηκε απο μαθητή αν θεωρεί τον εαυτό του καλύυτερο απο τον Δομάζο απάντησε ότι εκείνος ήταν καλύτερος απο αυτόν. Ενας άνθρωπος που σημερα ΔΙΔΑΞΕ ήθος και ας το έχουν υπόψη του οι φίλοι του αθλήματος αλλά και οι τοπικοί παράγοντες. Παρών ήταν μάλιστα ο Πρόεδρος του ΑΟΚ κ. Δημήτρης Τσάγκος και ο Γραμματέας του Παντριφυλιακού Καλονερού που παρακολούθησαν την εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον, ο δημοτικός σύμβουλος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Δράκος..

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: