22 Ιουνίου 2011

ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ

Λοιπόν τέρμα η πλάκα φίλε ΠΑΣΟΚΕ. Σε ξέρω και με ξέρεις 30 χρόνια. Φανατιζόμασταν πάντα πριν από τις εκλογές και με μικρά διαστήματα κατά την διάρκεια της εκάστοτε τετραετίας. Αλλά πάντοτε τα ξεχνάγαμε και πάντοτε λέγαμε ότι η φιλία μας θα είναι πάνω από κόμματα και ιδέες. Πίστευα ότι ήσουν ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ και ότι πίστευες στον σοσιαλισμό.Αυτά μέχρι τώρα.

Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είσαι ένας κοινός παρτάκιας.Κατάλαβα ότι για σένα ο διορισμός σου στο δημόσιο ήταν ένα συμβόλαιο με το κόμμα σου που θα το τηρούσες με όρους ΜΑΦΙΑΣ. Όπου διορισμός δικός σου βάλε διορισμό γυναίκας,παιδιών,συγγενών.

Να σου πω κάτι.Πάντοτε ζήλευα γιατί το ΚΟΜΜΑ σου σε πρόσεχε και σε βόλευε.Αλλά ένιωθα ότι το δικό μου κόμμα μου άφηνε περισσότερη ελευθερία σκέψης,πράγμα που με έκανε να νιώθω πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Δεν χρωστούσα και δεν χρωστάω σε κανένα κερατά.Όχι ότι δεν διόρισε και το δικό μου κόμμα,αλλά εκ των υστέρων ρε φίλε αυτό αποδείχθηκε ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.

Ανέχθηκα τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σου,ανέχθηκα τα καταπράσινα παπαγαλάκια σου,ανέχθηκα τα ΛΑΜΟΓΙΑ τους συνδικαλιστές σου,ανέχθηκα το ότι με πήγες σε 3 απανωτές εκλογές το 1989 καταστρέφοντας την οικονομία,ανέχθηκα να ξεγυμνώνουν τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ οι ΣΤΑΜΟΥΛΟΚΟΛΛΑΔΕΣ, ανέχθηκα την ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2000 με τους ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ, ανέχθηκα τα κόλπα με τα δαχτυλίδια του ΣΗΜΙΤΗ και του ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ανέχθηκα τις πυρκαϊές του 2007,ανέχθηκα την καταστροφή της Αθήνας,ανέχθηκα τα ΨΕΥΤΟΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ,ανέχθηκα,ανέχθηκα.........

Δεν θα ανεχθώ όμως παλιόφιλε,το ξεπούλημα της πατρίδος μου,δεν θα ανεχθώ το κόψιμο της σύνταξής μου,γιατί ρε φίλε όταν εσύ κοπροσκύλιαζες δεξιά και αριστερά,εγώ ξεστραβωνόμουν στο διάβασμα για κάτι καλύτερο στη ΖΩΗ.

Δεν θα με αναγκάσεις να παίρνω σύνταξη ανειδίκευτου εργάτη.

Δεν θα μου πάρεις το πατρικό μου σπίτι,με την επιβολή τεράστιων φόρων,για να το εκποιήσουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ για ένα πιάτο φαι.

Δεν θα μου στείλεις το παιδί στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να βρει δουλειά,την στιγμή που το ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ ο υιός σου διορίστηκε από τον ξάδελφό σου τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.

Δεν θα με κάνεις να πουλήσω το 1600 κυβικών αμάξι μου βάζοντας μου τρελούς φόρους.

Ως εδώ και μη παρέκει.Τέρμα οι πλακίτσες και οι αγκαλιές και τα φιλιά. Μου είπες χθες να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ξέρει τι κάνει.

Μετά από 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ γύρισα και σου είπα ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥ.Εκεί με έφτασες ρε παλιόφιλε.

Το χειρότερο δε είναι πως ΣΕ ΜΙΣΩ.Πως θέλω ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.Πως νιώθω όπως ένιωθαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας στον ΕΜΦΥΛΙΟ.

Γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει φίλε,εκεί μας οδηγεί το κόμμα σου.Αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Από την στιγμή δε που χλευάζετε τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ δείχνοντας μια συμπεριφορά ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

Επειδή δε ένιωθα και τύψεις που σε έβρισα,στην τελευταία συγκέντρωση έξω από την βουλή,στις 15-6, δυστυχώς για σένα είδα για πρώτη φορά πολύ κόσμο σε χειρότερη κατάσταση από μένα.

Δυστυχώς εκεί που φέρατε τα πράγματα ΦΙΛΕ, η εσύ θα επιβιώσεις,η, εγώ.

Προκειμένου δε να πεινάσει η οικογένειά μου,ας πεινάσεις εσύ.


ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: