2 Ιουνίου 2011

Eπιστολή που ετοιμάζουν περίπου 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ report24.gr

Πονοκέφαλος στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την Ανταρσία 20 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αυτή την στιγμή όπως αποκάλυψε o Real fm συντάσσεται το κείμενο το οποίο θα υπογράψουν 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και θέτουν στον Πρωθυπουργό 4 βασικά θέματα.
Τα θέματα είναι:
1)Να γίνει σύγκληση όλων των οργάνων στο Υπουργικό Συμβούλιο και να γίνει μια ευρεία συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο.
2)Λένε ΟΧΙ της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου με ένα άρθρο αλλά να έχει το δικαίωμα όποιος βουλευτής θέλει να μην ψηφίσει ένα σημείο και να μην υπάρχουν επιπτώσεις στην Κυβέρνηση.
3)Να εξηγήσει ο Πρωθυπουργός τι δεν πήγε καλά και μέχρι τώρα το μνημόνιο δεν έπιασε τους στόχους του και απέτυχε και το πιο βασικό τι εγγυήσεις δίνει ότι τώρα θα πετύχει.
4)Να μην μπουν στο ίδιο επίπεδο οι ιδιωτικοποιήσεις και να υπάρξουν διαφορετικές προσεγγίσεις όσο αναφορά τα «βαριά χαρτιά» όπως πχ η ΔΕΗ
Οι εξελίξεις έρχονται να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα και μέχρι το μεσημέρι το κέιμενο θα δοθεί στην δημοσιότητα.


Ποιοι Πελοποννήσιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ υπογράφουν την επιστολή;Η ονοματολογία ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, αλλά στους βουλευτές που διαχωρίζουν ευθέως την θέση τους από την κυβέρνηση έχει και άρωμα Πελοποννήσου

Τα ονόματα αυτά φημολογούνται από το πρωί χωρίς βέβαια να υπάρχει επιβεβαίωση
Ένα από τα ονόματα που ακούγεται είναι του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος είχε αντιδράσει και για την στάση του κ. Δρούτσα. Μαζί με τον Αρκά βουλευτή κοντά βλέπουμε να είναι και η κ. Ντίνα Γιαννακοπούλου από την Μεσσηνία αν και οι τελευταίες πληροφορίες μας από την βουλή λένε πως ίσως τελικά δεν υπογράψει. Επίσης πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να είναι και ο Λάκωνας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γρηγοράκος ο οποίος παλαιότερα είχε δώσει σημεία αντίδρασης για την πολιτική που ακολουθείται. Το άλλο όνομα που ψιθυρίζεται στους διαδρόμους της Βουλής είναι και του Μεσσήνιου Οδυσσέα Βουδούρη.
Πέραν από την Πελοπόννησο το όνομα του κ. Κουρουπλή φέρεται ως ένα από τα πρόσωπα που υπογράφουν πρώτα την εν λόγο επιστολή που θα βγει στην δημοσιότητα σήμερα.
Επί το πλείστον είναι νέοι βουλευτές ενώ μαθαίνουμε πως είναι πολλές και οι αντιδράσεις από την Κυβέρνηση αφού της προκαλεί νέο μεγάλο πονοκέφαλο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ναντια ειναι γνωστη κωλοτουμπα....

Ανώνυμος είπε...

η ναντια ειναι γνωστη κωλοτουμπα....

kyparissios είπε...

Μη μασάτε αυτά είναι επικοινωνιακά κολπάκια μόνο και μόνο για εσωτερική κατανάλωση