15 Οκτωβρίου 2011

Βουδούρης: «Δεν πιστεύω τον Βενιζέλο»


«Δεν μπορώ να δεχθώ τον ισχυρισμό του Υπουργού Οικονομικών ότι το άρθρο 37 είναι προαπαιτούμενο για την έκτη δόση.»

 Την δήλωση αυτή έκανε στο BriefingNews ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Οδυσσέας Βουδούρης, τονίζοντας: «Περιμένουμε διάλογο με επιχειρήματα».
 Σε ερώτηση τι θα γίνει εάν τα επιχειρήματα από την πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν τον πείσουν, ο κ. Βουδούρης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που δεν πιστεύω». 

Παράλληλα κατέθεσε και το σκεπτικό του γι αυτή του την άρνηση: «Η οικονομική κρίση οφείλεται στο δημόσιο χρέος και στο έλλειμμα που το τρέφει. Για αυτό και δεχόμαστε μέτρα όπως το ενιαίο μισθολόγιο ή την εργασιακή εφεδρεία. Όμως οι μισθοί και η εργασιακή νομοθεσία του ιδιωτικού τομέα δεν ήταν και δεν είναι το εμπόδιο για επενδύσεις και ανάπτυξη στην Ελλάδα.
 Απαιτήσεις όπως η μείωση των ήδη χαμηλών μισθών του ιδιωτικού τομέα ή η επιδείνωση για τους εργαζόμενους των εργασιακών σχέσεων (που σημειωτέον δεν ζητά ούτε ο Σ.Ε.Β) δεν αφορούν στην έξοδο από την κρίση.»

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: