9 Μαρτίου 2012

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΊΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ(ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ)


'Όπως τα περισσότερα καλά σε αυτή την χώρα, ξεκινάνε από τον Νότο (βλέπε επανάσταση του '21) έτσι και τώρα μια συνεργασία που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, θα ξεκινήσει από την Κυπαρισσία . Και μάλιστα σημαδιακή ημερομηνία.


 Στις 25 Μαρτίου. Ο Μορφωτικός Συλλογος Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) την Κυριακή 25 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων" Αλέκος Παπαδόπουλος" στο Τ.Ε.Ε. Κυπαρισσίας παρουσιάζει τον Μίμη Πλέσσα σε μια μοναδική συναυλία. Μαζί του ο Σπύρος Κλείσσας, η Φιντε Κοκ Σαλ και η σοπράνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη. με την τελευταία ο μοναδικός συνθέτης θα αναβιώσουν κορυφαίες στιγμές του ελληνικού πενταγράμμου, τραγούδια που έχουν περάσει στην ιστορία με ουράνιες φωνές όπως αυτή της Τζένη Βάνου, του Γιάννη Πουλόπουλου, του Γιάννη Βογιατζή και της Ρένας Κουμιώτη. όσο για την "one and only" Μαργαρίτα αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε "hot place" των Βορείων Προαστείων όπου κεντάει με την μοναδική της φωνή σε ένα ρεπερτόριο που τα περιλαμβάνει όλα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: