8 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας φοβάται να κυβερνήσει και πετάει το μπαλάκι στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο


Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, η χώρα οδηγείται σε νέα εκλογική αναμέτρηση με την ελπίδα εκεί να ξεκαθαρίσουν όλα.
Αμέσως μετά την διερευνητική εντολή που του έδωσε ο Κ. Παπούλιας, ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε μια κίνηση με την οποία ουσιαστικά επιρρίπτει σε άλλους την ευθύνη του αδιεξόδου του.
 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στη Βουλή και με δήλωσή του πρότεινε σε Α. Σαμαρά και
 Ε. Βενιζέλο να στείλουν άμεσα επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι πλέον δεν δεσμεύονται από την παλαιότερη επιστολή για εφαρμογή του μνημονίου.
 «Αν ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς έχουν ειλικρινά μετανιώσει για τι καταστροφικές τους επιλογές που διέλυσαν την κοινωνία, να στείλουν επιστολή προς τους ηγέτες της ΕΕ που θα αναφέρει ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και κάλεσε τους προέδρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό».
 Οι δηλώσεις αυτές του Αλέξη Τσίπρα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με τα δύο μεγάλα κόμματα.
Κι αυτό όχι μόνο επειδή το κυβερνητικό σχέδιο που κατέθεσε δεν έχει καμιά ουσιαστική προσέγγιση με αυτά των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αλλά και λόγω του ύφους των δηλώσεων.
Με άλλα λόγια ο κ. Τσίπρας φοβάται να κυβερνήσει και πετάει το μπαλάκι στον Σαμαρά, γιατί τον Βενιζέλο ποιος τον λογαριάζει τώρα......συνέχεια

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: